Termeni și Condiții Ștafeta Munților

Campionatul National de Turism Sportiv "Stafeta Muntilor" nu poate fi facut responsabil, in niciun caz si sub nicio forma, pentru folosirea informatiilor detinute de paginile sale.
 
I. Participarea / inscrierea / organizarea in cadrul Campionatului National de Turism Sportiv "Stafeta Muntilor"
Se va respecta regulamentul actualizat ce se regaseste in sectiune DOCUMENTATIE, cat si ghidul de organizare si participare.
 
II. Confidentialitatea datelor personale
Calitatea de membru in cadrul acestui site implica introducerea unor date personale, va informam ca nu se vor divulga datele dumneavoastra personale unor terte persoane.
 
III. Conduita pe site
Va rugam sa manifestati bun simt si decenta atunci cand comentati articole deja existente sau adaugati articole. Abaterile pot fi sanctionate prin retragerea calitatii de membru, fara posibilitate de reinsriere. Administratorii siteului au dreptul de a lua orice decizie referitoare la acordarea sau revocarea calitatii de membru, aprobarea sau respingerea materialelor inscrise, si nu sunt obligati sa dea explicatii pentru o anumita decizie luata in acest sens.
 
IV. Utilizarea informatiilor
Va reamintim ca materialele (fotografii, articole, informatii etc.) publicate pe acest site sunt contributii voluntare. Copierea, stocarea, arhivarea sau publicarea oricarui material de pe site-ul stafetamuntilor.ro, in orice format si in vederea folosirii in orice scop  exceptand vizualizarea in browser cat si pregatirea personala pentru participare, este STRICT INTERZISA fara permisiunea scrisa a administratorilor site-ului si a autorului de drept doar administratorii portalului vor putea utiliza informatiile adaugate de catre utilizatori doar in scopul promovarii campionatului cat si modificarea/prelucrarea acestora fara a putea fi trasi la raspundere de catre cel care le-au publicat.
 
V. Utilizarea informatiilor publicate pe acest portal:
Membrii fondatori nu poate fi trasi la raspundere in niciun caz, sub nicio forma, pentru folosirea informatiilor aflate pe pagina web.
Folosirea site-ului
Pentru a proteja informatiile de pe site administratorii au implementat un sistem de protectie, care  va avertiza si  va interzice, in mod automat, accesul de la o anumita adresa IP sau clasa de adrese IP, in cazul in care incalcati una din regulile de mai jos:
- Informatiile noi adaugate pe site sa nu aiba caracter politic;
- Folosirea programelor gen download acceleratoare, wget, Teleport, WebZip, WebCopier, HTTrack, s.m.d;
- Incercarile de flood prin incarcari repetate si rapide ale unei pagini sau set de pagini;
- Utilizarea unor nume de cont sau utilizator false, ofensatoare, pornografice, politice;
- Folosirea limbajului tip IRC (k, tz, sh)
- Folosirea expresiilor considerate deplasate sau obscene in orice continut care apare pe site, agresarea verbala sau hartuirea celorlalti membri.
 
Incalcarea acestor reguli poate atrage dupa sine stergerea/blocarea contului si a tuturor materialelor contului, posibil fara avertizare prealabila.
 
Utilizatorii sunt responsabili in totalitate pentru forma, continutul si dreptul de autor asupra postarilor de orice fel; Portalul isi declina orice responsabilitate in acest sens
Daca identificati materiale pe site-ul stafetamuntilor.ro care incalca drepturile de copyright sau de orice alt tip va rugam sa ne contactati.
Pentru orice sugestie sau nelamurire, va rugam sa ne contactati la office@stafetamuntilor.ro