Ai participat la una sau mai multe evenimente organizate în cadrul acestui campionat?
Atunci te invităm să adaugi o părere.
 
 
 

Parerile celor care au participat la aceasta competitie

O altfel de activitate
Din pacate anul acesta am participat numai la etapa din Piatra Mare si la Festivitatea de Premiere 2014, din lipsa de timp la unele din etape si din lipsa de coechipieri la altele. Atat cat am participat eu pot sa spun ca mi-a placut si ca mai vreau, felicitari pentru ceeace faceti. Anul viitor imi doresc sa particip la cat mai multe etape si am sa ma implic in organizare la una dintre ele, din acelasi motiv ca mi-a placut. Felicitari echipei de coordonare si tuturor celor implicati in aceasta activitate de turism montan.
Gheorghe Adrian
02.Dec.2014
Bucurie
Din cauza distanei mari nu am participat la multe concursuri insa doresc sa le multumesc tuturor care se implica in organizare. Nu stiu daca mai exista si alte evenimente de acest gen in tara noastra unde nu platesti bani ca sa mergi pe munte organizat sau sa participi la tot felul de activitati in aer liber. Multumim.
Familia Tiberiu
19.Noi.2014
Tanase Liviana
Fara cuvinte, am participat la festivitatea de premiere 2014 iar balul mascat a fost pe placul copiilor nostri care s-au jucat toata seara alaturi de niste oameni faini iar cu aceasta ocazie i-am motivat ca anul viitor sa participe la categoria Familie.
Tanase Liviana
18.Noi.2014
Amintiri si prietenii
Am lucrat in echipa, am invatat despre muntii, am participat la diverse probe, seara focul de tabara unde legi noi prietenii si participi la probe culturale. Am participat si va invit si pe voi sa participati. Al vostru mutoman Manea.
Alexandru Manea
03.Noi.2014
Chiar trebuie mai mult
Iubesc fotografia iar voi ati avut grija sa vizitez locuri superbe din tara noastra. Cred ca cineva de la televiziune trebuie sa se implice mai mult in promovarea voastra sa faca o emisiune dedicata voua, ca toti din Romania sa alfe de voi. Sunteti minunati.
Florentin Hoara
29.Oct.2014

Pagini