Campionalul Național de Turism Sportiv Ștafeta Munților

Generalități

Ștafeta Munților este competiția de turism sportiv, organizată la nivel national sau international ce are drept scop crearea cadrului organizatoric si competitional in vederea dezvoltarii unor relatii durabile, in baza principiilor eco-turistice-sportive si mediu protective, intre ONG-urile de tineret, turism, sport si ecologie.

Stafeta Muntilor este o competitie specializata, al carei clasament general este alcatuit exclusiv din probe ce pot fi cuantificate obiectiv si in cadrul careia concurentii au posibilitatea sa participe la categoria corespunzatoare varstei si nivelului de pregatire.

Vezi mai multe detalii

regulament

În cadrul competiției, se pot înscrie și grupuri de persoane, neorganizate din punct de vedere juridic, care respectă regulamentul competiției, cerințele organizatorilor, spiritul competițional și de fair-play.

Concursurile individuale se organizează numai de către organizațiile cu personalitate juridică.

Organizatorul unui trofeu are dreptul de a stabili modul în care va acordă premierea concursului și ce probe intră în alcatuirea clasamentului – aspect pe care îl va menționa obligatoriu în invitație.

Vezi mai multe detalii

Afiliere

Fie că ești Persoană Juridică fie că ești un grup de prieteni trebuie doar sp participi la una din etapele organizate în cadrul campionatului iar numele cu care te-ai înscris va apărea automat în clasamentul general.

Ștafeta Munților este o competiție specializată, al cărei clasament general este alcatuit exclusiv din probe ce pot fi cuantificate obiectiv și în cadrul căreia concurenții au posibilitatea să participe la categoria corespunzătoare vârstei și nivelului de pregătire.

Vezi mai multe detalii

cluburi montane

O parte din cluburile de turism care au participat în cadrul Campionatului Național de Turism Sportiv "Ștafeta Munților".

Află detalii despre un club sau mai multe.

Vezi mai multe detalii

SPORT

TURISM

ALERGARE

PRIETENIE