Termeni și condiții de utilizare stafetamuntilor.ro


NOTA: Continutul acestui site este o contributie voluntara si trebuie folosite doar pentru Campionatul National de Turism Sportiv "Stafeta Muntilor".

Nota de informare privind protectia datelor personale

Calitatea de membru in cadrul acestui site implica introducerea unor date personale, va informam ca nu se vor divulga datele dumneavoastra personale unor terte persoane.

Conform prevederilor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, StafetaMuntilor.ro va administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dvs. Va informam ca datele personale pe care ni le furnizati sunt prelucrate in scop de reclama, marketing si publicitate si pentru servicii de comunicatii electronice.

Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre Stafeta Muntilor si sunt comunicate numai urmatorilor destinatari: persoanelor vizate, partenerilor contractuali ai operatorului.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, dreptul de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Sunteti de acord ca stergerea datelor personale ale dvs. va fi urmata de stergerea contului dvs. din sistem si de imposibilitatea de a beneficia de opțiuni de promovare oferite de catre StafetaMuntilor.ro.

Pentru exercitarea acestor drepturi puteti face o cerere in scris cu cerinta dvs. pe care sa o trimiteti apoi prin e-mail la adresa office@stafetamuntilor.ro.

Daca unele dintre datele dvs. sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.

Drepturile si obligatiile Utilizatorilor

Toate informatiile pe care le-ati furnizat in procesul de inregistrare a cererii dvs. privind utilizarea opțiunile de promovare trebuie sa fie adevarate, complete si conforme realitatii. Mai mult, va obligati sa notificati Site-ul despre orice schimbari care se vor produce cu privire la datele furnizate de dumneavoastra in procesul de inregistrare. Intelegeti sa faceti aceasta notificare in cel mult 10 de zile de la data la care s-au produs schimbarile. In situatia in care informatiile furnizate de catre dvs. nu sunt adevarate, exacte sau complete, Site-ul isi rezerva dreptul de a suspenda dreptul dvs. de a folosi, in intregime sau in parte, serviciile ori de a accesa site-ul.

Toate informațiile pe care le-ați furnizat în procesul de înregistrare a cererii dvs. privind utilizarea opțiunile de promovare trebuie să fie adevărate, complete și conforme realității. Mai mult, vă obligați să notificați StafetaMuntilor.ro despre orice schimbări care se vor produce cu privire la datele furnizate de dumneavoastră în procesul de înregistrare. Întelegeți să faceți această notificare în cel mult 10 de zile de la data la care s-au produs schimbările. În situația în care informațiile furnizate de către dvs. nu sunt adevărate, exacte sau complete, Ștafeta Munților își rezervă dreptul de a suspenda dreptul dvs. de a folosi, în întregime sau în parte, serviciile ori de a accesa platforma.

Site-ul este un portal unde membrii inregistrati beneficiaza de o gama larga de opțiuni de promovare. In calitate de utilizator sunteti responsabili in intregime pentru toate materialele pe care le incarcati pe site sau le publicati. La trimiterea unui astfel de material, indiferent de tipul acestuia - text, imagini, fisiere video/audio - sunteti de acord cu urmatoarele limitari:

1) nu puteti publica, transmite sau face referire, in niciun fel, la mesaje care contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, violente;
2) nu puteti colecta datele personale ale celorlalti utilizatori ai Site-ului si nici nu puteti restrictiona accesul altor utilizatori la diferite zone sau tipuri de continut din Site;
3) nu puteti folosi orice programe, dispozitive automate sau orice procedee manuale pentru a monitoriza sau copia paginile Site-ului sau continutul lor, fara o autorizatie scrisa anterioara din partea reprezentantilor Site-ului;
4) nu puteti publica material cu continut pornografic, erotic, rasist, xenofob, antisemit si orice alt gen de material care incurajeaza ura unei anumite categorii umane, profesionale etc;
5) nu puteti publica material care incalca sau eludeaza, in orice fel, reglementarile legale in vigoare incluzand, dar fara a se limita la dreptul de autor, drepturile acordate inventatorilor, detinatorilor de marci si orice alte drepturi protejate de materia proprietatii intelectuale si industriale, dreptul la intimitate al persoanei, drepturi conferite de un contract sau alte drepturi detinute de catre terti;
6) nu puteti publica material care promoveaza, face trimitere sau utilizeaza software sau opțiuni de promovare de natura sa trimita e-mail-uri nesolicitate;
7) nu puteti publica material care incalca orice prevederi ale legislatiei nationale, comunitare sau ale normelor de reglementare internationale;
8) nu puteti publica material cu caracter de amenintare, abuziv, de hartuire, calomniator, insultator sau defaimator, obscen, profanator, indecent sau supus oprobiului public;
9) nu puteti folosi niciun dispozitiv, incluzand dispozitive software sau subrutina, care sa interfereze sau sa incerce sa interfereze cu buna desfasurare a functionarii Site-ului, cu derularea normala a opțiuni de promovare;
10) sa nu realizati nicio actiune care impune orice utilizare neuzuala, nerezonabila, abuziva sau disproportionata a infrastructurii puse la dispozitie de noi prin intermediul site-ului;
11) sa nu copiati, reproduceti, alterati, modificati, distribuiti (inclusiv prin afisare publica), sa nu folositi pentru scopuri comerciale sau orice alte scopuri, continutul site-ului (sau orice parte din el) si sunteti de acord sa nu realizati lucrari / pagini de internet / opțiuni de promovare online care reproduc in orice mod sectiuni ale Site-ului, fara o autorizatie scrisa anterioara din partea Site-ului si / sau a tertei parti, dupa caz;

Prin transmiterea de continut care nu este in acord cu limitarile mai sus mentionate, sunteti de acord cu faptul ca sunteti singurul responsabil si veti despagubi integral Site-ul in cazul producerii oricarui prejudiciu.

Nu veti copia, vinde, redistribui, inchiria sau subinchiria sau realiza orice alta actiune de natura a transfera contul dumneavoastra de utilizator sau orice alte materiale oferite dvs. in legatura cu activarea contului de utilizator, catre nici o terta parte, fara acordul expres si anterior al Site-ului.

Veti respecta toate prevederile legale care ar putea completa drepturile si obligatiile asumate de dvs. prin acceptarea termenilor acestui Acord.

In cazul oricaror prejudicii cauzate de dvs. Site-ului sau unei terte parti, sunteti de acord sa achitati acestora integral toate si orice daune sau despagubiri, inclusiv orice cheltuieli de judecata, cheltuieli de executare si orice alte costuri aferente.

Publicarea de conținut

Reprezentații StafetaMuntilor.ro pot aproba conținutul publicat sau nu si pot lua decizia să fie sters fara a informa utilizatorul.

Reprezentații StafetaMuntilor.ro pot șterge orice conținut adăugat de către un utilizator dacă consideră că informațiile nu sunt complete sau pot notifica abonații să modifice conținutul pentru a putea fi aprobat și publicat

Reprezentații StafetaMuntilor.ro pot șterge orice conținut cu status-ul în așteptare fără a notifica abonatul dacă se consideră că informația furnizată poate aduce prejudicii morale/financiare platformei, abonaților sau vizitatorilor.

Informații despre înregistrarea stafetamuntilor.ro

La înregistrare, Platforma poate solicita anumite informații, cum ar fi: adresa de e-mail, nume și prenume, date despre dvs sau despre compania pe care o reprezentați.

Ulterior înregistrării, accesul la cont se realizează prin introducerea unui adrese de email și parolă. Utilizatorii au obligația de a păstra cu grijă datele de acces ale contului. Vă recomandăm să nu dezvaluiți nimănui parola. Reprezentații Ștafeta Munților nu vă vor cere niciodată parola conturilor dvs în mesaje sau telefoane nesolicitate. Vă sfătuim deci să nu dezvaluiți această parolă persoanelor care va cer acest lucru. Mai mult, dacă este posibil, trebuie să dați clic pe butonul "Ieșire" din contul dvs. sau alte opțiuni de promovare online oferite de Ștafeta Munților, la sfârșitul fiecărei sesiuni de utilizare a acestora. Vă sfătuim, de asemenea, să închideți fereastra browser-ului în care ați lucrat la sfarșitul navigării dvs.

StafetaMuntilor.ro nu va fi răspunzător pentru nicio pagubă morală sau materială provocată prin nerespectarea acestei prevederi.

Sunteți de acord că aveți responsabilitatea pentru orice material pe care îl prezentați prin intermediul acestei platforme, inclusiv, dar nu limitat la legalitatea, fiabilitatea, oportunitatea, originalitatea sau drepturile de autor, dreptul de proprietate asupra unor astfel de materiale sau de conținut.

Protecția datelor cu caracter personal

StafetaMuntilor.ro cunoaște bine importanța datelor personale și se angajează să protejeze confidențialitatea și securitatea acestora. Este foarte important pentru noi și pentru dumneavoastră să furnizăm toate informațiile într-o manieră integrală ce ține de prelucrarea datelor dumneavoastră cu caracter personal, fiind detaliată în cadrul secțiunii Termeni și Condiții.

Nu sunt considerate date cu caracter personal, acele date introduse de către utilizator la publicarea unui conținut, acestea fiind date ce vor apărea în mediul public așa cum sunt descrise mai sus.

StafetaMuntilor.ro respectă confidențialitatea tuturor utilizatorilor și confidențialitatea tuturor vizitatorilor și va trata/prelucra datele personale cu mare atenție, în condiții tehnice și organizatorice de securitate adecvate legistației în vigoare.

Datele cu caracter personal sunt colectate doar cu acordul sau acceptul dumneavoastră, dacă acestea sunt oferite de dumneavoastră cu bună știință, de bună voie, din propria inițiativă, fie la solicitarea StafetaMuntilor.ro, la completarea unui formular online, abonarea la newsletter.

Dacă nu sunteţi de acord cu termenii prezentați în această pagină vă rugăm să nu il utilizați și să nu ne furnizaţi datele dumneavoastră personale.

Datele cu caracter personal prelucrate de StafetaMuntilor.ro

Prelucrarea datelor cu caracter personal sunt toate seturile de operațiuni care se efectuează asupra datelor cu caracter personal furnizate prin orice mijloace fie ele neautomate sau automate, precum: înregistrare, autentificare, data inregistrare, data ultimei autentificări, colectare, structurare, stocare, adaptare sau modificare, consultare, utilizare, divulgare prin transmitere, punere la dispoziție în orice alt mod, restricționare, blocare, distrugere.

Pntru a accesa site-ul StafetaMuntilor.ro nu este nevoie să ne furnizați niciun fel de date cu caracter personal dacă nu se utilizează partea de înregistrare/autentificare și formularele de contact.

În contextul desfasurării activitatii curente a StafetaMuntilor.ro prin intermediul acestui site, implicând înregistrarea, publicarea, sau abonarea la newsletter, precum și în contextul îndeplinirii obligațiilor legale în vigoare, Stafeta Munților va putea solicita anumite date cu caracter personal.

Ștafeta Munților va prelucra, printre altele și următoarele date cu caracter personal: numele complet al utilizatorului, telefon, localitate, sex, email.

Persoanele vizate ale cător date pot fi prelucrate

Utilizatori persoane fizice / persoane juridice actuali, foști sau potențiali, vizitatori, reprezentanți sau împuterniciții acestora, conenționali sau legali.

Refuzul furnizării datelor cu caracter personal

Sunteți obligați în calitate de utilizator să ne furnizați date complete, actualizate și corecte pentru a vă putea furniza opțiunile de promovare Ștafeta Munților prin intermediul acestui site.

Ștafeta Munților va solicita datele cu caracter personal necesare înregistrării, iar refuzul de a furniza datele cu caracter personal poate determina imposibilitatea de a accesa toate secțiunile paginii Ștafeta Munților.

Atunci când se vă înregistrați sau completați un formular online pe Ștafeta Munților, precum și atuci când vă abonați la un newsletter sau participați la un eveniment / concurs organizat de Ștafeta Munților, se vor colecta date personale în legătură cu prestarea respectivelor opțiuni de promovare. Totodată, în calitate de vizitator se vor colecta date cu caracter personal doar dacă se completează formulare de contact și email în vederea îndeplinirii obligațiilor legale și desfășurarea activității curente având interes legitim.

Prin citirea prevederilor prezentate, prin furnizarea datelor dumneavoastră personale în vederea accesării opțiunilor de promovare Ștafeta Munților, sunteți informat și/sau va dați acordul cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal în conformitate cu dispozitiile legale privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal în libera circulație.

În cazul în care prelucrarea datelor nu mai este necesara pentru accesarea secțiunilor protejate cu user și parolă sau pentru îndeplinirea unei obligații legale și nu este justificată de un interes legitim al Ștafeta Munților, dumneavoastră puteți refuza o astfel de prelucrare a datelor sau vă puteți retrage consimțământul dat anterior la înregistrare.

Scopurile colectării datelor cu caracter personal

Scopuri:

  • Înregistrare;
  • promovarea evenimentelor;
  • publicare de filmulețe/poze cu scopul de a promova Ștafeta Munților;
  • Îndeplinirea obligațiilor legale incidente;
  • Soluționarea disputelor și litigiilor, punerea în execuție a unor hotărâri judecătorești, arbitrale, ordine judecătorești;
  • Prevenirea utilizării platformei în scop ilegal;
  • Activități de audit și control sau supraveghere;
  • Programe de loialitate, transmiterea de oferte generale sau personalizate, dezvoltarea și îmbunătățirea opțiunilor de promovare.

Ștafeta Munților va considera toate informațiile colectate de la utilizator ca fiind confidențiale și nu le va partaja cu terți cu excepția autorităților publice locale și centrale, poliție, parchet, autorități judecătorești (în limitele prevederilor legale și/sau ca urmare a unor cereri expres formulate), executori judecătorești, societăți bancare, societăți de asigurare și reasigurare, organizații de cercetare a pieței (scop statistic).

Confidențialitatea datelor cu caracter personal va fi asigurată de către Ștafeta Munților și nu vor fi furnizate către alți terți în afara celor menționați în prezentul document.

Durata prelucrării datelor cu caracter personal

Ștafeta Munților va prelucra datele cu caracter personal de la data înregistrării, până în momentul în care vă veți exercita dreptul de ștergere cu excepția situației în care beneficiați de opțiunile de promovare Ștafeta Munților. Ulterior încheierii operațiunilor de prelucrare a datelor cu caracter personal în scopul în care acestea au fost colectate, dumneavoastră nu veți putea solicita ștergerea acestor date conform legii. Ștafeta Munților va arhiva datele cu caracter personal pe durata procedurilor interne Ștafeta Munților sau acestea vor fi distruse.

Măsurile de siguranță utilizate pentru protejarea datelor cu caracter personal

Ștafeta Munților utilizează metode și tehnologii de securitate, împreună cu politici și proceduri de lucru adecvate pentru a proteja datele dumneavoastră cu caracter personal pentru a evita utilizarea fără drept a acestora.

Ștafeta Munților nu poate garanta securitatea integrală a datelor transmise prin internet de către utilizator către serverele Ștafeta Munților (utilizatorul folosește un dispozitiv infectat, browser infectat sau o rețea de internet nesecurizată). Orice informație transmisă către serverele noastre se va face pe riscul dumneavoastră iar odată ce informația este primită, vom utiliza proceduri și măsuri stricte de siguranță împotriva utilizării neautorizate, nelegale, distrugerii, pierderii accidentale sau divulgării datelor personale.

Promotii, Newsletter și publicitate pe site

Datele cu caracter personal furnizate de dumneavoastră (nume, prenume, adresa de e-mail, telefon) vor putea fi prelucrate de Ștafeta Munților cu respectarea drepturilor dumneavoastră, în special a dreptului de informare și opoziție în scopurile menționate în acest document.

În cazul în care Ștafeta Munților intenționează să utilizeze datele dumneavoastră în scopuri de marketing direct (doar dacă ați optat pentru acest lucru) veți primi informații în prealabil. Veți putea exercita dreptul de prevenire a unei astfel de prelucrări prin selectarea casetelor adecvate din formularele sau documentele utilizate pentru colectarea datelor personale.

În cazul în care va exprimați dorința ca datele cu caracter personal să înceteze a mai fi prelucrate de Ștafeta Munților, ne puteți solicita în mod expres încetarea oricărei prelucrări de date. Atunci când veți dori să nu mai primiți promoții, materiale informative, newslettere din partea noastră, vă veți putea dezabona folosind butonul “Dezabonare” sau “Unsubscribe” după caz.

Beneficiați conform prevederilor legale aplicabile de următoarele drepturi conform legistrației în vigoare: dreptul la ștergerea datelor, dreptul la rectificare, dreptul la access, dreptul la restricționarea prelucrării, dreptul la opoziție și procersul individual automatizat.

Cum vă puteți exercita drepturile dumneavoastră?

Prin exercitarea acestor drepturi, dumneavoastră vă puteți adresa Specialistului de date personale din cadrul Ștafeta Munților cu o cerere trimisa prin email, datată și semnată la adresa office@stafetamuntilor.ro. Cererii i se va atașa o copie lizibilă a actului de identitate al semnatarului.

Drepturile dumneavoastră

Prin citirea acestor Termeni și Condiții, dumneavoastră ați fost informat cu privire la drepturile de care beneficiați, conform prevederilor legale aplicabile. Totodată atunci când prelucrarea se realizează pe consimțământ, dumneavoastră aveți dreptul, de a vă retrage consimtământul în orice moment în formă scrisă, adresată Ștafeta Munților , în condițiile legislației aplicabile, fără a afecta legalitatea prelucrării efectuate pe baza consimțământului înainte de retragerea acestuia.

De asemenea, aveți dreptul de a vă opune în orice moment, în mod gratuit și fără nicio justificare, prelucrării datelor personale în scop de marketing direct, utilizând, dacă este cazul, funcția de dezabonare inclusa în materialele de marketing.

Pentru celelalte scopuri (înafară de utilizarea platformei în scopul promovării evenimentelor/publicare de poze/filmulețe), dumneavoastră aveți dreptul de a vă opune, în orice moment, în mod gratuit ca datele cu caracter personal pe care le furnizați către Ștafeta Munților să facă obiectul prelucrării, cu menționarea datelor și scopului avute în vedere, numai pentru motive legitime și întemeiate, legate de situația dumneavoastră, cu excepția cazurilor în care Ștafeta Munților demonstrează că are motive legitime și imperioase care justifică prelucrarea datelor cu caracter personal. În caz de opoziție nejustificată, Ștafeta Munților este îndreptățită să prelucreze în continuare datele în cauză.

În cazul în care, dumneavoastră, direct sau prin delegat, vă excercitați drepturile menționate mai sus, în mod vădit nefondat, nejustificat sau excesiv, în special din cauza caracterului repetitiv, Ștafeta Munților poate să refuze să dea curs cererii.

Prin citirea acestui document dumneavoastră ați luat la cunoștință și înțelegeți faptul că datele cu caracter personal funizate către Ștafeta Munților sunt necesare pentru accesarea opțiunilor de promovare oferite de Ștafeta Munților și/sau derularea activităților contractuale sau de marketing.

Limitarea Răspunderii

În niciun caz Ștafeta Munților nu va răspunde nici unei părți pentru nicio daună directă, indirectă, accidentală, specială, exemplară sau de consecință de orice tip, legată de sau care decurge din acest website sau din orice utilizare a acestui portal ori de pe orice site sau resursă de informare la care se face referire ori care este accesată prin intermediul acestui portal, sau pentru utilizarea, descărcarea sau accesul la orice materiale, informații, produse sau opțiunilor de promovare, inclusiv, fără limitare, orice pierderi de profit, întreruperea afacerilor, economii pierdute, pierderea programelor sau a altor date, chiar dacă Ștafeta Munților este în mod expres avertizat de posibilitatea unor astfel de daune. Această excludere și negare a responsabilității se aplică tuturor cauzelor de acțiune, bazate pe contract, garanție, prejudiciu sau pe alte teorii legale.

Utilizarea necorespunzătoare a portalului;

Dispoziții Finale

Aceste prevederi pot suferi modificări/actualizări ocazionale. Vă recomandăm să verificați la fiecare utilizare a portalului prezentele prevederi, pentru a fi tot timpul informat în legătură cu acestea.

Prin accesare site-ului sau utilizarea opțiunilor de promovare/abonamentelor Ștafeta Munților, ulterior modificările aduse acestor Termeni și Condiții, se vor considera acceptate.

Prezentul set de Termeni și Condiții a fost actualizat la data de 25.05.2018