Părerile participanților despre Ștafeta Munților

Din pacate anul acesta am participat numai la etapa din Piatra Mare si la Festivitatea de Premiere 2014, din lipsa de timp la unele din etape si din lipsa de coechipieri la altele. Atat cat am participat eu pot sa spun ca mi-a placut si ca mai vreau, felicitari pentru ceeace faceti. Anul viitor imi doresc sa particip la cat mai multe etape si am sa ma implic in organizare la una dintre ele, din acelasi motiv ca mi-a placut. Felicitari echipei de coordonare si tuturor celor implicati in aceasta activitate de turism montan.

Gheorghe Adrian
----
02-12-2014

Din cauza distanei mari nu am participat la multe concursuri insa doresc sa le multumesc tuturor care se implica in organizare. Nu stiu daca mai exista si alte evenimente de acest gen in tara noastra unde nu platesti bani ca sa mergi pe munte organizat sau sa participi la tot felul de activitati in aer liber. Multumim.

Familia Tiberiu
----
19-11-2014

Fara cuvinte, am participat la festivitatea de premiere 2014 iar balul mascat a fost pe placul copiilor nostri care s-au jucat toata seara alaturi de niste oameni faini iar cu aceasta ocazie i-am motivat ca anul viitor sa participe la categoria Familie.

Tanase Liviana
----
18-11-2014

Am lucrat in echipa, am invatat despre muntii, am participat la diverse probe, seara focul de tabara unde legi noi prietenii si participi la probe culturale. Am participat si va invit si pe voi sa participati. Al vostru mutoman Manea.

Alexandru Manea
----
03-11-2014

Iubesc fotografia iar voi ati avut grija sa vizitez locuri superbe din tara noastra. Cred ca cineva de la televiziune trebuie sa se implice mai mult in promovarea voastra sa faca o emisiune dedicata voua, ca toti din Romania sa alfe de voi. Sunteti minunati.

Florentin Hoara
----
29-10-2014

Cine nu isi doreste o iesire la munte? Mai ales atunci cand este organizata de niste oameni superbi ca voi. Atrasa de catre o invitatie primita pe email am zis sa particip si am intalnit o multime de oameni care iubesc natura la fel de mult ca mine. Daca aveti copii si doriti sa le aratati si alte oportunitati va recomand cu caldura sa participati.

Simona Mihaela
----
20-10-2014

Dorinta mea suprema este sa organizat o etapa de Marathon sau macar Semi-Marathon . Categorii in functie de experienta si de varsta foarte bine gandite. Ne vedem la festivitatea de premiere, sper sa fie la fel ca in antii trecuti superbul bal mascat de final :).

Crina Aftimescu
----
11-10-2014

Afland tarziu de Campionatul Stafeta Muntilor anul acesta am bifat doar doua participari. Am ramas foarte surprins de tot, eu fiind un participant din vechia federatie unde in prezent lumea nu mai participa in numar mare, aici am gasit sute de participanti si zeci de echipe inscrise. Bravo organizatorilor. Nu exista subiectivism in probe. UN BIG LIKE. Participati cu incredere.

Petre Fuiorea
-----
04-10-2014

Sunt pasionat de drumetie si am participat alaturi de familie la categoria Open, desi la inceput am avut ceva dubii cum se vor organiza, cine va venii , ce se va face acolo, s.m.d. am decis cu familia sa participam la un eveniment organizat pe Iorgovanul. Ajunsi in tabara conform invitatiei am fost primiti intr-un mod mai special, cu fursecuri si palinca. Organizatorii foarte politicosi ne-au aratat locul de campare, ne-am campat si am asteptam sa inceapa activitatile. Toata ziua de sambata a fost plina, o drumetie pe placul nostru cu peisaje superbe, am invatat despre zona si am dat si test ( aici a fost pe placul copilului meu ) am invatat noduri ce se folosesc in escalada iar proba de orientare a fost de nota 10. Cand s-a lasat seara au inceput sa iasa mutomanii la focul de tabara si sa cante la chitara, iar unii din ei au recitat poezii si au jucat piese de teatru. Cei care participa o data va revenii cu siguranta si la urmatoarea etapa. Desi nu am alergat dupa "acele puncte" pe care multi le castiga in urma performanetelor din weekend am prins un loc foarte bun in clasament desi era prima noastra participare. Chiar daca esti amator sau profesionist poti participa in cadrul acestui campionat montan.

Mircea Hariton
-----
28-09-2014

Un an plin de activitate, astept cu nerabdare sa vad calendarul competitional din anul urmator. Nu cred ca voi putea ajunge la festivitatea de premiere din acest an insa VA UREZ SUCCES LA TOTI. FELICITARI TUTUROR PARTICIPANTILOR. Fie ca anul urmator sa participe si mai multi.

Marcu Eugen
----
17-09-2014

Felicitari pentru munca pe care o depuneti in organizarea acestor evenimente, sunteti extraordinari. Putini isi mai dedica timpul lor liber pentru a organiza ceva gratuit. Felicitari inca o data.

Roxana Miron
----
12-09-2014

Felicitari pentru munca pe care o depuneti in organizarea acestor evenimente, sunteti extraordinari. Putini isi mai dedica timpul lor liber pentru a organiza ceva gratuit. Felicitari inca o data.

Roxana Miron
----
12-09-2014