Părerile participanților despre Ștafeta Munților

Nu poti descrie in cuvinte bucuria copiilor nostri cand au participat la aceste evenimente, participand la categoria family am reusit sa ii motivez sa faca sport mai mult. Aceste etape trebuie promovate mai mult.

Florina Toma
----
21-08-2021

Felicitari pentru tot ce faceti! Mai rar evenimente gratuite, desi la inceput am crezut ca fiind ceva gratuit nu o sa fie cine stie ce, dar dupa ce am participat la o etapa, mi-am schimbat parerea. Categoria Family e cea mai tare!

Cristian Olaru
----
18-08-2021

Am participat la etapa celor de la Jnepenii de la Vadu Oii, o tabara de poveste asa cum am vazut doar prin alte tari, organizarea a fost impecabila. Noi am participat la open, initial ne-a fost putin frica pentru ca nu am crezut ca e o competitie si amatorii nu pot participa, dar m-am inselat. :) Seara culturala a fost WOW!  FELICITARI!

Rotaru Mariana
----
20-09-2019

Recomand toate activitatile organizate in cadrul Stafeta Muntilor fie ca iti place sa alergi fie ca doresti doar sa te plimbi. HAI LA MUNTE!

Dumitrache Valentin
----
19-05-2019

Daca nu participi la o etapa nu ai cum sa sti cat de frumos este: prieteni noi, orientare unde primim un ceas si alergam cu el prin padure sa gasim posturile ascunse, drumetie prin locuri minunate. Recomand! Recomand! Recomand!

Ana Corina Dodoi
----
06-01-2019

Cea mai tare festivitate de premiere, ai mici s-au bucurat enorm, asa zisul "BAL". Recomand acest campionat.

Andreea Zaharia
----
05-09-2018

Din pacate anul acesta am participat numai la etapa din Piatra Mare si la Festivitatea de Premiere 2014, din lipsa de timp la unele din etape si din lipsa de coechipieri la altele. Atat cat am participat eu pot sa spun ca mi-a placut si ca mai vreau, felicitari pentru ceeace faceti. Anul viitor imi doresc sa particip la cat mai multe etape si am sa ma implic in organizare la una dintre ele, din acelasi motiv ca mi-a placut. Felicitari echipei de coordonare si tuturor celor implicati in aceasta activitate de turism montan.

Gheorghe Adrian
----
02-12-2014

Din cauza distanei mari nu am participat la multe concursuri insa doresc sa le multumesc tuturor care se implica in organizare. Nu stiu daca mai exista si alte evenimente de acest gen in tara noastra unde nu platesti bani ca sa mergi pe munte organizat sau sa participi la tot felul de activitati in aer liber. Multumim.

Familia Tiberiu
----
19-11-2014

Fara cuvinte, am participat la festivitatea de premiere 2014 iar balul mascat a fost pe placul copiilor nostri care s-au jucat toata seara alaturi de niste oameni faini iar cu aceasta ocazie i-am motivat ca anul viitor sa participe la categoria Familie.

Tanase Liviana
----
18-11-2014

Am lucrat in echipa, am invatat despre muntii, am participat la diverse probe, seara focul de tabara unde legi noi prietenii si participi la probe culturale. Am participat si va invit si pe voi sa participati. Al vostru mutoman Manea.

Alexandru Manea
----
03-11-2014

Iubesc fotografia iar voi ati avut grija sa vizitez locuri superbe din tara noastra. Cred ca cineva de la televiziune trebuie sa se implice mai mult in promovarea voastra sa faca o emisiune dedicata voua, ca toti din Romania sa alfe de voi. Sunteti minunati.

Florentin Hoara
----
29-10-2014

Cine nu isi doreste o iesire la munte? Mai ales atunci cand este organizata de niste oameni superbi ca voi. Atrasa de catre o invitatie primita pe email am zis sa particip si am intalnit o multime de oameni care iubesc natura la fel de mult ca mine. Daca aveti copii si doriti sa le aratati si alte oportunitati va recomand cu caldura sa participati.

Simona Mihaela
----
20-10-2014