Asociatia Drumetii Montane


Asociatia Drumetii Montane este un partener viabil pentru autoritati publice

       Asociatia Drumetii Montane s-a nascut din dorinta de a face acel CEVA despre care toti vorbim ca trebuie facut, dar niciodata nu intreprindem pasul urmator... s-a nascut pe creasta Parangului, in padurile Valcanului si pe malurile apelor din Retezat, s-a nascut cu speranta ca vom fi raspunsul la intrebarea: CINE?

      Plecam la drum lung cu increderea ca vom reusi sa-i educam pe cei de langa noi intr-un spirit verde si cu dorinta de a face cat mai multe actiuni pentru a proteja natura in toate formele sale.

     Drumetia montana ne defineste ca stil de viata si ca activitate preferata, pentru ca niciodata nu vom putea descrie bucuria si fiorul ce il simtim cand pornim la drum cu rucsacul in spate.

     Asociatia Drumetii Montane este un partener viabil pentru autoritati publice, institutii de invatamant, custozi si administratori ai ariilor naturale protejate, un prieten pentru cei care vor sa participe la actiunile eco-sportiv-turistice, dar si un contestatar aprig al celor care distrug mediul inconjurator.

     Juridic, am luat fiinta la data de 19 octombrie 2010 si ne dorim ca in timp, sa completam aceasta prezentare cu actiunile concrete pe care le-am intreprins si cu rezultatele obtinute. Pe toti cei care doresc sa porneasca in drumetii montane, ii asteptam alaturi de noi, sa facem impreuna un pas in natura, pentru natura!