Asociaţia Ecoturistică Şoimii Dunăreni


Asociaţia  Ecoturistică  Şoimii  Dunăreni

Asociaţia  Ecoturistică  Şoimii  Dunăreni  este  o organizaţie non-profit care  s-a infiinţat din dorinţa unor iubitori de munte de a sprijini copii şi adolescenţi, cu precădere din medii sociale defavorizate  pentru  practicarea turismului montan, a ecoturismului  şi a sporturilor în aer liber.

Printre priorităţile noastre sunt promovarea, dezvoltarea  şi participarea la diferite activităţi de voluntariat,  orientare sportivă,  alpinism,  drumeţii montane, schi, caiac, echitaţie  şi alte sporturi care se pot desfaşura în aer liber.

Un alt factor important pentru noi este  colaborarea  cu  organizaţii similare, dezvoltarea relaţiilor între cluburi, având la bază principiile ecoturismului şi protecţiei mediului, pentru că susţinem cu tărie că muntele poate fi  o avuţie a tuturor.

Majoritatea membrilor suntem din Brăila şi Galaţi, nu avem încă o pagină web, dar ne puteţi  contacta pe adresa de E-mail:  [email protected] sau ne vedeti pe  facebook   https://www.facebook.com/profile.php?id=100011743172963 sau  https://www.facebook.com/Asociatia-Ecoturistica-Soimii-Dunareni-1556323424693810/?ref=settings

Fii liber ! Iubeşte, dăruieşte şi bucură-te în fiecare zi

Pagină Web: