Asociatia pentru Turism Sport si Ecologie Hai-Hui


Asociatia pentru Turism Sport si Ecologie Hai-Hui

Asociatia HAI–HUI pentru Turism, Sport si Ecologie este o organizatie care desfasoara activitati de protectie a mediului, promovare si dezvoltare durabila a turismului montan, implicandu-se in mod regulat in activitatile cultural-sportiv-ecologice.

Membrii asociatie HAI–HUI sunt tineri pasionati de munte, iar eforturile lor sunt rasplatite de frumusetile ascunse printre cararile muntilor, florile padurii, noptile petrecute langa focul de tabara si rasaritul vazut de pe un colt de stanca. Activitatea se desfasoara sub semnul prieteniei, al dragostei fata de munte, iar pe cei care iubesc natura ii asteptam cu drag si voie buna sa ne insoteasca spre creste.
    Membrii asociatiei participa la stagii de pregatire ce vizeaza urmatoarele domenii: ecologie, acordarea primului ajutor medical, cunoasterea zonelor montane din Romania, meteorologie fara formule, alpinism, flora si fauna, fotografie, grafica, caricatura, afis ecologic, diason, orientare sportiva, drumetie si activitati culturale.

Scop:
Asociatia HAI-HUI are ca scop crearea si dezvoltarea cadrului organizatorico-functional si material in vederea promovarii unei atitudini de respect fata de mediul inconjurator, sensibilizarea tinerilor pentru protectia ecosistemelor si dezvoltarea spiritului ecologic al acestora.
Grupurile tinta ale asociatiei sunt reprezentate de:
-elevi, studeni si profesori care vor sa activeze ca voluntari in proiecte de mediu;
-populatia gorjeana, in vederea crearii unui cadru institutional mai larg de promovare;
-specialisti si responsabili de mediu, comisari cu protectia mediului din administratia locala, organizatii non-guvernamentale.

Activitati:
-organizarea unor excursii si drumetii pentru cunoasterea si intelegerea problemelor mediului inconjurator;
-oferirea unor oportunitati de petrecere a timpului liber prin implicarea tinerilor in actiuni sportiv-cultural-ecologice;
-participarea la Campionatul National al Cluburilor de Turism din Romania;
-intalniri in vederea punerii in discutie a unor probleme reale legate de mediu;
-crearea de proiecte si coordonarea acestora.

Pagină Web: