Festivitate de premiere a Competitiei Stafeta Muntilor 2012


Festivitate de premiere a Competitiei Stafeta Muntilor 2012

Asociatia "Drumetii Montane” , in calitate de ORGANIZATOR ONORIFIC, impreuna cu toate cluburile participante la STAFETA MUNTILOR,  are deosebita placere de a va invita la FESTIVITATEA DE PREMIERE A COMPETITIEI, STAFETA MUNTILOR, EDITIA I, 2012.  Evenimentul se va desfasura in perioada 16 – 18 noiembrie 2012, la Hotel Traian din statiunea Calimanesti – Caciulata. In cadrul acestui eveniment se vor desfasura numeroase activitati precum: bal in costum de carnaval, tombola, conferinte, videoproiectii, vizitarea obiectivelor turistice din statiunea Calimanesti –Caciulata, campionat de fotbal, initiere in Oina  – Sportul National al Romanilor, campionat de Whist,  petreceri.

     Persoanele participante la aceast eveniment cat si castigatorii Editiei I vor fi premiati cu premii consistente oferite de: Belkin International, Inc. , SIS Travel (www.sis-travel.com ), Infopensiuni.ro, Love Plus, Lec-Academy.ro, Doppel Herz (www.queisser.ro), Tupperware.ro, Bookblog.ro, R-therapy.ro, Valea-Mare.ro, Libris.ro, Edituracununidestele.ro, Anthonyfrost.ro, Ch-Center.ro, Craimont.ro, Sfing.ro.

     Va asteptam pentru a-i aplauda, felicita si premia pe cei mai meritosi dintre noi, dar si pentru a ne intrece in probe ce vor evidentia creativitatea si voia buna !

     Sunt invitate sa participe la aceasta manifestare, toate cluburile de turism din tara, atat cele participante cat si cele neafiliate in cadrul COMPETITIEI ”STAFETA MUNTILOR”. 

     La acest eveniment  pot participa si persoane care sunt interesate de ECO TURISM.

     Pentru informatii suplimentare si detalii despre participarea in cadrul acestui eveniment, puteti accesa site-ul www.drumetiimontane.ro sau ne puteti contacta la numarul de telefon 0762325903 .

Data: 02-10-2012