Redescopera Muntii Baiului alaturi de Stafeta Muntilor


Redescopera Muntii Baiului alaturi de Stafeta Muntilor

      Asociatia  Alpin Club PRO-MONT Bucuresti va invita la cea de-a treia editie a Trofeului “PROMONT” din cadrul Campionatului National de Turism Sportiv “Stafeta Muntilor” editia 2021, etapa, organizata in perioada 06-08 August 2021 in Muntii Baiului.
Trofeul “PROMONT” se adreseaza atat membrilor cluburilor participante in cadrul Campionatului National de Turism Sportiv “Stafeta Muntilor”, cat si altor persoane care se vor putea organiza in echipe, participand alaturi de cluburi si beneficiind de aceleasi activitati.
Tabara de corturi va fi amplasata in vecinatatea cabanei Clabucet Sosire la baza Partiei, inconjurata de padure, zona cu acoperire a retelelor de telefonie mobila.
Accesul se poate realiza astfel: DN 1 Bucuresti - Predeal – Cabana Clabucet Sosire - sau calea ferata Bucuresti – Predeal sau din DN 1A, Valenii de Munte - Sacele - Brasov - Predeal – Cabana Clabucet Sosire;
Datorita faptului ca actiunea se va desfasura sub incertitudinea Pandemiei(INCA) se vor respecta masurilor de siguranta impotriva COVID - 19, si va vor fi aduse la cunostinta la sedinta tehnica. Mentionam ca NU SE PERCEPE TAXA DE PARTICIPARE!
Este interzis a se face focul in zona taberei de corturi de catre participantii la eveniment. Va exista o singura vatra mare de foc care va fi aprinsa si controlata de catre organizatori(doar daca se va permite FOCUL de TABARA)
Categorii de concurs:
FAMILY – participa echipe formate din 3 persoane, minim un adult si obligatoriu minim un copil cu varsta de maxim 13 ani impliniti;
JUNIORI – participa echipe formate din 3 persoane, indiferent de sex, cu varsta cuprinsa intre 14 – 20 ani impliniti;
ELITE – participa echipe formate din 3 persoane, indiferent de sex si varsta;
SENIORI – participa echipe formate din 3 peroane cu varsta cuprinsa intre 35-50 ani, indiferent de sex.
VETERANI – participa echipe formate din 3 persoane cu varste peste 50 de ani, indiferent de sex;
FEMININ – participa echipe formate din trei fete, indiferent de varsta;
OPEN – participa echipe formate din 3 persoane, indiferent de varsta si sex. Timpii sunt calculati ca timpi turistici si aceasta categorie se puncteaza tot cu 500 puncte in clasamentul general al Stafetei Muntilor.
Cazarea concurentilor se va face la corturi, sub indrumarea organizatorilor, iar pentru cei care doresc cazare la pensiunile din zona Predeal, acestea fiind dispuse pe o raza de 1-2 km de tabara de corturi si se rezerva personal.
EVENIMENT SUSTINUT DE:  VIKING TOOLS, Fundatia Pentru Tineret a Municipiului Bucuresti, Primaria Orasului Predeal - Centrul National de Informare si Promovare Turistica Predeal (Visit Predeal), Varta Ag, Cenrtul BioFocus, Serviciul Public Salvamont Predeal, Tiger Security , Marketing Romania, Aquatique- apa minerala Fabrica Borsec Busteni HappyBackdrops, Pensiunea Alpin Predeal
Afla mai multe despre acest eveniment accesand www.stafetamuntilor.ro

Data: 03-08-2021