Festivitatea de Premiere Stafeta Muntilor 2022


Festivitatea de Premiere Stafeta Muntilor 2022

#saveTheDate!

A sosit momentul mult așteptat: jnepenașii (de altfel -spoiler alert- campionii incontestabili ai anului competițional ce tocmai s-a încheiat, ahem!) te invită în weekendul 25-27 noiembrie 2022 la Festivitatea de Premiere a Ștafetei Munților.

 

#UndeMergem & #DressCodeAlert

Cum tematica propusă este perioada comunistă (probabil te-ai prins deja din apelativ), ne vom întâlni costumați ca atare într-un loc ales pe măsură, anume în localitatea Căciulata (jud. Vâlcea), la hotelul Traian (surpriză, avem inclusiv piscină!), unde variantele și tarifele de cazare/masă sunt următoarele:

✅135 de lei/ noapte pentru un loc în camera dublă + mic dejun + acces eveniment + piscină

✅ 180 de lei/noapte în cameră single + mic dejun + acces eveniment + piscină

✅ 130 de lei cina festivă de sâmbătă seara cu 3 feluri de mâncare, băuturi non alcoolice și desert (cina este opțională)

✅ 60 lei cină festivă copii (de asemenea, opțională)

✅ 20 lei pentru băuturi alcoolice

✅ 30 lei pat suplimentar pentru copii până în 14 ani

✅ Copiii mici ce pot dormi în pat cu părinții nu plătesc cazare

✅ Se poate rezerva și o singură noapte, pentru cei care doresc

✅ Pentru toate variantele de masă există varianta vegetariană

 

#FestivitateaDePremiere

Păstrăm agenda clasică de până acum: premiem câștigătorii ștafetiști, iar fiecare club poate premia la rândul său cu diplome maxim 5 alte cluburi sau persoane. 

 

#Miss&Mister

Nicio petrecere fără un concurs - așa cum am scris mai sus, nu uita de dress code și participi automat! Atențiune! Criteriul nu este neapărat frumusețea!

 

#RezervăAcum

Locurile, limitate la 200,se vor ocupa în sistem primul venit - primul serviti, așa că grăbește-te să achiți un avans de 100lei/cameră la responsabilul/club sau, dacă nu faci parte din unul, dă-ne de veste printr-un mesaj. 

 

#Contact

 

Te așteptăm cu drag!