Invitatie - 10 pentru "VIA-Retezat" - în Stațiunea Râușor, M-ții Retezat, perioada 12-04-2024 - 14-04-2024


Via-Retezat

Eveniment aniversar organizat de Asociația de turism montan ”Via-Retezat” cu ocazia împlinirii a 10 ani de activitate.


Cu această ocazie vă invităm alături de noi organizatorii și partenerii evenimentului, Asociația de turism montan ”Via-Retezat”, EcoSportClub Vâlcea, Pensiunea Dora, Victoria Brașov, Asociația ”Retezat Între Pământ și Cer”, Clif Alpin Râușor: la distracție, la concursul de orientare marca DIDI.RO, concurs de fotografie cu tema ” Retezat – Tărâmul fermecat cu ochi albaștrii”, la un pahar de vorbă și muzică bună și dans la Apreski Clif Alpin și plimbări în natură. Iar dacă iarna se anunță mai întârziată, partenerul nostru Clif Alpin Râușor, ne invită la schi și sanie pe minunatul și unicul Domeniu schiabil Râușor, de la poalele vârfului Retezat, pregătit cu noctură și îngrijit cu mare drag.ORIENTARE (ECOSPORTCLUB.RO)

PARTY ”DISCOTECA ANILOR ‘80

CONCURS DE FOTOGRAFIE         

FOC DE TABĂRĂ cu ACTIVITĂȚI SPONTANE DISTRACTIVE

PLIMBĂRI ÎN NATURĂ

SCHI și SANIE (activități dependente de condițiile meteo)

Concurs de fotografie.


Tema: "Retezat – Tărâmul fermecat cu ochi albaștrii".


Pentru cei care vor să participe la această probă, pot trimite una sau două fotografii, pe adresa de mail: [email protected] 

Fotografiile vor fi preluate și tipărite de către organizatori, iar jurizarea va avea loc vineri 12 aprilie și sâmbătă 13 aprilie, de către toți participanții la eveniment. Fiecare fotografie va fi notată cu un număr, pentru a putea fi identificată. Astfel, se pot înscrie în concurs și membrii clubului organizator. În urma rezultatului, la party-ul de sâmbătă seara, vor fi anunțați câștigătorii. După terminarea party-ului, ca amintire a acestui minunat eveniment, fotografiile vor rămâne afișate în clădirea expoziției (Apreski Clif Alpin) și vor putea fi admirate de către toți turiștii care iî calcă pragul.


Oferta realizată special pentru eveniment:


Cazare (2 nopți) + masă delicioasă, pe săturate, mai ceva ca la mama acasă ( mic dejun, prânz și cină) = 275 lei de persoană (până în 25 Martie, achitat integral)

Din 26 martie prețul integral este 350 lei de persoană.


Pentru copii:

- sub 5 ani, intră în prețul părinților. - intre 5 și 10 ani, intră la prețul de jumătate : 140 lei până în 25 martie/ 180 lei din 26 martie,pentru 2 nopți plus masă.

- de la 11 ani, au prețul intreg.


-Taxa pentru cazare și masă se achită integral, de către toți participanții la eveniment (organizatorii și invitații lor speciali), în următorul cont, cu specificația: Eveniment aniversar. 


IBAN: RO11 BRMA 0999 1000 7763 1521

EXIM BANCA ROMÂNEASCĂ


Asociația ”Retezat-între pământ și cer”, Râu de Mori, Hunedoara


După achitarea sumei, vă rog să sunați la nr de tel 0726125776 – Ina, pentru a da detaliile: nume, club și câte persoane veniți.


Pentru acest minunat eveniment avem și un Program pe măsură, astfel:


Vineri 12 aprilie:

   17.00 – 22.00 Cazare și masa de seară cu fel principal pe săturate și un desert delicios cu aromă de MUNTE

   18.00 – Afișarea fotografiilor din concursul tematic ” Retezat – Tărâmul fermecat cu ochi albaștrii”.

   20.00 - Foc de tabără cu activități spontane ( muzică la un pahar de vorbă)


Sâmbătă 13 aprilie:

   08.00 – 10.00 Mic dejun sățios pentru un plus de energie. Activitate în aer liber.

   10.00 – Orientare. Venim cu detalii despre categorii și trasee, în funcție de numărul înscrierilor. (Etapă Park Tour România)

   13.00 – 15.00 Prânzul format dintr-o ciorba de mai ‘adă și o porție sănătoasă de felul doi. Dar înainte de toate, organizatorii oferă, pentru cine dorește și poftește, un păhărel de ”veselie” a la Via-Retezat, că tot aniversăm.

   14.00 – 18.00 Activitate în aer liber, schi, sanie, plimbare în natură / un scurt traseu montan.

   18.00 - 20.00 Masa de seară. Cina copioasă formată din felul principal și un desert aniversar, de te lingi pe degete – Faimosul Tort de mere a la Dora!

   20.00 – 00.00 Party: Discoteca anilor ’80 . Premierea câștigătorilor la Concurs de Fotografie ” Retezat – Tărâmul fermecat cu ochi albaștrii”.


Duminică 14 aprilie:

   08.00 – 10.00 Mic dejun sănătos la o cafeluță caldă, sa ne țină energici întreaga zi…sau măcar până ajungem acasă.

   10.00 Eliberarea camerelor, plecare spre casă


Vă mulțumim că participați la evenimentele organizate de Asociația de turism montan ”Via-Retezat” și partenerii noștri minunați, alături de care avem ocazia să prezentam această zonă extraordinară a Munților Retezat. Iar la vară vă așteptăm cu brațele deschise la Trofeul Via-Retezat, pentru a vă bucura și voi de traseul propus de noi, iubitorii munților Retezat, sigur vă veți îndrăgosti și voi, dacă nu sunteți deja, de pietrele maiestuase care ni se arată la tot pasul și lacurile cu apa cristalină.


Cărări cu soare și numai bucurii tuturor iubitorilor de munte și natură și un an minunat cu multe excursii montane!