Festivitatea de premiere 2018 a Campionatului National de Turism Sportiv "Stafeta Muntilor"


Festivitatea de premiere 2018

Dragilor si dragelor, a venit si momentul mult asteptat…

Pentru a sarbatori inca un an incheiat cu succes in cadrul Stafetei Muntilor, ne vom aduna cu mic cu mare in perioada 16 - 18 noiembrie 2018 in localitatea Slanic Moldova, judetul Bacau.

Cazarea se va face la Hotel Venus, in camere duble, cu baie proprie.

Masa va fi in regim demipensiune (mic dejun si cina), lasand ziua de sambata libera pentru plimbari si probe surpriza.

Pretul pachetului este de 175 lei/persoana (copii care stau in pat cu adultii, vor plati doar o diferenta pentru masa de 75 lei)! Pretul unui pat suplimentar pentru copii este de 50 lei. Pentru cine doreste,vor fi disponibile si cateva camera superioare, la pretul de 225 lei/persoana. Pentru a va rezerva locul, va rugam sa transmiteti un avans de 100 lei in contul: RO70INGB0000999907032733 pe numele Stoica Luiza pana miercuri 31.10.2018 cu mentiunea “avans FP” si numarul de camere. Dupa fiecare depunere va rugam sa ne anuntati si prin sms/mail/facebook si sa mentionati toate detaliile pentru rezervare.

IMPORTANT: Numarul de locuri disponibile este de 190. Acestea se vor ocupa in ordinea rezervarii. Vom gasi si variante pentru suplimentare in cazul in care vom depasi numarul.   

FESTIVITATEA de PREMIERE: Cei mai cei din 2018 vor pleca incununati. Ca in fiecare an orice club poate premia cu maxim 5 diplome alte cluburi sau persoane.

BALUL STAFETEI: in acest an tematica este Wild West – vom reveni cu poze pentru inspiratie.

TOMBOLA PRIETENIEI: fiecare participant va aduce un cadou cu o valoare de maxim 50 lei frumos ambalat (de preferat sa nu se poata observa ce este in interior). Pentru copii vom avea o tombola speciala, astfel atunci cand predati un cadou pentru copii, va rugam sa precizati acest lucru.

PROBELE SUPRIZA: sambata este ziua in care ne vom distra. Nu luam startul la 7:00, nici nu avem teste teoretice, dar dupa micul dejun, cine doreste poate participa la probele surpriza pe care le vom pregati. Cine nu, se poate plimba in imprejurimi si descoperi farmecul Nemirei.

CA de final: pentru orice intrebari ne puteti contacta pe Facebook, mail sau la telefon: Luiza – [email protected]; 0723.652.101, Catalin – [email protected]; 0722.536.716

Va asteptam cu drag !